LG/Eltechno Airconditioning-set

Eltechno heeft in samenwerking met LG de meest voorkomende airconditioning-sets samengesteld. Deze sets zijn voorzien van een LG airconditioner inclusief de bijkomende aansluitmaterialen en montage. LG is een A-merk airconditioning met zeer hoge prestaties, een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Daarnaast geeft LG ook nog 5 jaar productgarantie en 10 jaar garantie op de compressor (motor).
Wij hebben onze airconditioning-sets onderverdeeld in Split airco-sets en Multi Split airco-sets.

Kies hieronder het systeem dat bij u past, zie onze adviesprijzen en vraag eenvoudig en snel een op maat gemaakte offerte aan.

Eltechno/LG Split airco-sets

(1x binnenunit + 1x buitenunit)
Single Split airconditioners kenmerken zich door één binnenunit en één buitenunit. In een ruimte wordt een binnendeel geplaatst, bijvoorbeeld een wandmodel of vloermodel. Deze wordt door middel van een leidingset verbonden met het buitendeel. De buitenunit wordt op zijn beurt buiten geplaatst.

Eltechno/LG Multi Split airco-sets

(Meerdere binnendelen + 1 buitendeel)
Multi split modellen kenmerken zich doordat er meerdere binnenunits op één buitenunit worden aangesloten. Multi split modellen zijn ideaal als er meerdere ruimtes gekoeld of verwarmd moeten worden. Hiernaast zijn ze vaak ook nog eens een stuk zuinigere dan meerdere single split modellen.

LG Airconditioning 

LG Airconditioning zorgt voor het perfecte binnenklimaat. LG is een grote speler op de industriële en gespecialiseerde markt en kijkt verder dan alleen particuliere en zakelijke toepassingen. De LG airconditioners hebben een mooi en moderne uitstraling. De wandmodellen hebben zeer hoge prestaties, hebben een laag energieverbruik en zijn fluisterstil. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Smart Thinq app. U bespaart energie als u bijvoorbeeld op een warme dag de unit een halfuur voordat u thuis bent, inschakelt. Bovendien zijn de Standard Plus wandmodellen voorzien van Voice Control. Deze techniek maakt het mogelijk de wandunit te bedienen met uw stem.

Zie ook onze overige LG Split Airco-sets