Over Eltechno

Wie zijn wij?

Eltechno is sinds 1998 actief in de klimaat- en elektrotechniek (installatiebranche) en staan te boek onder de noemer “totaal installateur”, Wij zijn actief in de Klimaattechniek, Koeltechniek, Elektrotechniek en Installatietechniek en zijn gevestigd in Boxtel. Wij zijn gespecialiseerd in Warmtepompen, Airconditioning en Domotica. Onze producten en diensten verlenen wij aan bedrijven, instellingen en particulieren. Eltechno werkt ook goed samen met bouwbedrijven, aannemers en winkelketens (Retail). Omdat wij als erkend totaal installateur alle accepten omtrent de installatietechniek beheersen zijn wij een toegevoegde waarde voor elk project, één bedrijf voor al uw installaties.

Werkzaamheden  Eltechno

Elechno is gespecialiseerd in de totale installatietechniek. Zowel de elektrotechniek als werkbouwkundige installaties behoren tot ons werkgebied. Eltechno adviseert en installeert op het gebied van warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, airco / airconditioning, Domotica, elektro, beveiliging, verlichting, led-verlichting, verwarming, gas, water, sanitair, cv-ketel, vloerverwarming, Klimaattechniek en duurzaamheid. Kortom Eltechno beschikt over een compleet team voor de installatietechniek.

Specialisme Eltechno   

Eltechno heeft zich naast de Elektrotechniek, Klimaattechniek en installatietechniek ook door de jaren heen gespecialiseerd in airconditioning, warmtepomptechniek, zonne-energie  (zonnepanelen en zonneboiler) en Domotica installaties. Een meerwaarde is dan ook dat wij al deze technieken naadloos met elkaar kunnen integreren. Zo installeren wij water-water warmtepompen, lucht-water warmtepompen en hybride-warmtepompen in combinatie met zonnepanelen en een zonneboilers. Om deze systemen met elkaar te integreren maken wij gebruik van het KNX Domotica systeem. Hierdoor ontstaat er een  betrouwbaar en overzichtelijk klimaatsysteem gecombineerd met luxe en comfort.

Regeltechniek

Tegenwoordig worden er steeds meer verschillende systemen met elkaar gekoppeld, een belangrijk onderdeel hiervan is de regeltechniek. Denk hierbij aan een hybride systeem zoals een warmtepomp in combinatie met een cv-ketel. Het is van essentieel belang dat deze 2 systemen naadloos op elkaar zijn afgestemd  om zo onnodig energieverlies te beperken of zelfs uit te sluiten. Eltechno beschikt over de kennis en kunde om deze systemen naadloos te integreren en hebben hier een eigen regeling voor ontworpen. Maar Eltechno integreert ook systemen d.m.v. een Domotica systemen zoals het KNX (EIB) protocol. Denk hierbij aan de meest complexe installaties in de installatietechniek in combinatie met bijvoorbeeld audio/vidio producten.

Service en onderhoud

Eltechno beschikt over een eigen servicedienst voor de elektrotechniek, Klimaattechniek en installatietechniek. Zo verlenen wij service en onderhoud aan uw cv-ketel, warmtepomp, ventilatie, airconditioning (airco), camera –en beveiligingssystemen. Eltechno is gespecialiseerd in onderhoud van uw warmtepomp en zonne-energie systeem zoals zonnepanelen, maar ook onderhoud aan uw airco behoort tot ons specialisme. Kortom of het nu gaat om onderhoud en service aan uw cv-ketel, warmtepomp, airco (airconditioning) of beveiligingssysteem dan zit u bij Eltechno aan het juiste adres.

Kwaliteit en Eltechno B.V.

Eltechno staat voor service en kwaliteit, wij zijn een gecertificeerd en erkend bedrijf in de elektrotechniek, Installatietechniek en Koeltechniek.

Eltechno is erkend en gecertificeerd door de volgende instanties:

Sterkin
Sterkin erkende installatiebedrijven staan voor vakbekwaamheid en veiligheid

KvINL (Voorheen SEI)
Erkinningsregeling voor de installatie sector.
KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector.

STEK
Als STEK-erkend bedrijf zijn wij bevoegd om alle werkzaamheden met koudemiddel te mogen verrichten. Zo zijn wij in staat en bevoegd uw complete airconditioning, warmtepomp installatie aan te leggen.

SGS  F-gassen BRL100 gecertificeerd
Bedrijfscertificering: regeling gefluoreerde broeikasgassen en gereguleerde stoffen koelinstallatie

SBB erkend leerbedrijf (voorheen Kenteq)
Kennis- en adviescentrum voor technische opleidingen

KNX Partner
KNX gecertificeerd bedrijf, KNX wereldstandaard gebouwenbeheerssysteem

UNETO-VNI
Lid van UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche

Eltechno B.V.  sinds 1998 actief in de klimaat- en elektrotechniek

-1998 opgericht onder de naam ELIN
werkzaam in de Elektrotechniek, installatietechniek en airconditioning
-2000 Afdeling voor warmtepomptechniek gestart
-2015 ELIN heeft een naam verandering en wordt Eltechno B.V.

Werkgebied van Eletechno

 

Eltechno installeert en adviseert op het gebied van Warmtepompen, Elektrotechniek, Klimaattechniek, Installatietechniek en Airconditioning. Gevestigd in Boxtel in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, bedienen wij consumenten en bedrijven uit heel nederland en België maar vooral in de regio’s Den Bosch, Eindhoven en Tilburg zoals Boxtel, Best, Schijndel, Vught, Oisterwijk, Oirschot, Moergestel, Udenhout, Nuenen, Goirle, Oss, Sint-Oedenrode, Sint- Michielsgestel, Drunen, Veldhoven, Hilvarenbeek, Veghel, Volkel, Son, Valkenswaard, Waalwijk, Vlijmen, Uden en in de provincie Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Geldermalsen, Overijssel, Westland en daarbuiten zijn wij actief.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Boxtel                                                    (gaarne eerst een afspraak te maken)